2012-03-14 ? 22:52:14

Fyra snabba

Här kommer fyra snabba bilder från fotograferingen med min kompis



Vad tycks? :)
Fler kommer... :)
2012-03-02 ? 22:45:00

Fundering med svar!

Jag funderade på vad det faktiskt är som orsakat min dåliga motivation och fotolust den senaste tiden! Tror jag har svaret, som känns rätt klockret när man tänker efter. Nämligen..

..vädret!!

Nu menar jag inte vädret som sådant men såhär ligger det till:
Här hemma hos mig har vi aldrig riktigt fått någon riktig "vinter" iår! Med det syftar jag främst på snön! vi fick våra första snöflingor i november tror jag det var, dessa låg inte kvar för fem öre! Den "riktiga" snön kom i slutet av december. Men det var aldrig mer än att det nätt och jämt täckte marken. Möjligtvis så var det 5 cm på sina håll. Sedan så var det aldrig riktigt kallt heller! Temperaturen låg (för det mesta!) kring -3 till -12 ca och då kan ni ju tänka er hur det såg ut på , låt oss ta, grenarna till exempel. Inte de fina gnistrande kristallerna av is fatsklisstrade, utan kala, mörka grenar på vart enda träd i sikte. Riktigt trisst alltså.

På detta så försvann snön helt nu i februari, så här hemma håller vären på att slår rot! Här om dagen hade vi ca 14 (!!!) plusgrader och strålande sol. I februari!

Men men. Nu glömmer jag det gångna året och blickar fram: Mot våren tvåtusentolv! :)

2012-03-02 ? 21:27:48

Fotografering med vän!

Som rubriken lyder så var jag och fotade en vän till mig och hennes ponny idag! Vi var uta ca en/ en & ½ timme, blåsigt värre var det men det var kul! Bilderna blev helt ok men eftersom ponnyn var lite väl på hugget så blev inte bilderna sådär avslappnat fina men väldigt fina ändå, han är verkligen en iögonfallande ponny eller vad man säger ;D Han drar blickarna till sig iaf! :) Som sagt så var vi inte ute så länge pga en liten händelse som hände lite tidigare, vilket jag inte behöver gå in på mer i detalj ;P

Kul var det som sagt, det var skönt att ha ett direkt motiv att få i uppg. att fota! Annars, som under den senaste tiden, har jag rätt svårt att komma på ett intressant och bra motiv att ta bilder på. Så detta var nog rätt bra för mig ;) Tillfälligt iallafall, haha!

Men vill ha mer motivation ändå, då blir ju bilderna så mycket bättre och jag vill inte lägga ut riktigt halvdanna bilder "bara för att fylla ut" eller nått sånt! Därför som det inte kommit något på myyycket länge, tyvärr :( Men men, den kommer antagligen fram mot våren, som på tal om, håller på o smyga sig fram här! Härligt är bara förnamnet och jag lääängtar! Puss

Om

Min profilbild